ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΟΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”!

Ακούσαμε ότι σε ένα γνωστό τζαμί στην Ξάνθη συζητιέται με μεγάλο καμάρι (!) ο ξυλοδαρμός ενός Πομάκου από την Ξάνθη στην Τουρκία. 

 

 

Σερήφ ΜουσταφάΟ Πομάκος αυτός ταξίδεψε πρόσφατα στην Τουρκία και όταν κάποιοι υπεύθυνοι τον ρώτησαν τι καταγωγής είναι, αυτός τους απάντησε: Πομάκος. Τότε οι Τούρκοι τον χτυπήσαν και ο συμπατριώτης μας έπεσε στο έδαφος. Οι Τούρκοι τον σηκώσανε και τον ξαναρωτήσανε τι καταγωγής είναι. Ο δυστυχής άνθρωπος με τον φόβο που είχε, σκέφτηκε πως αν απαντήσει ότι είναι μουσουλμάνος θα τον αφήσουν να φύγει. Ούτε όμως η απάντηση μουσουλμάνος ικανοποίησε τους Τούρκους. Τον ξαναχτυπήσανε και ο άνθρωπος έπεσε πάλι στο έδαφος. Αφού σηκώθηκε με τα χίλια ζόρια τότε οι «κύριοι» αυτοί του λένε ότι όποτε θα ερωτηθεί ποιας καταγωγής είναι, να απαντάει ότι είναι Τούρκος.
 
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομα του ανθρώπου αυτού (αρκετό ξύλο έφαγε από τους Τούρκους της ...μητέρας – πατρίδας τους).
 
Στην Ζαγάλισα μέρα – παραμέρα μας καταγγέλουν αρκετοί Πομάκοι παρόμοια περιστατικά. Δυστυχώς στον 21ο αιώνα γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα. Για αυτό πρέπει να ενωθούμε, να υψώσουμε τα κεφάλια μας και να φωνάξουμε με όλη μας τη δύναμη: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Πομάκοι». Δεν φοβόμαστε τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία τους.
 
Σερήφ Μουσταφά
 
(τεύχος 25, Ιανουάριος 2009)

 

Κατηγορία: