Στήριξε τον αγώνα των Πομάκων γίνε συνδρομητής της Εφημερίδας, Καντε κλίκ εδώ!

Διαδικτυακός Kafros!

WWW.Konstantinos...

www.KafrosΆγνωστος τις, εκ Ξάνθης (;) ορμώμενος, καλυπτόμενος από το ψευδώνυμο Konstantinos, έχει στοχοποιήσει τον διευθυντή της εφημερίδας μας, με επαναλαμβανόμενα συκοφαντικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Αυτός, ο άγνωστος «πρακτορίσκος», με τα γελοία ορνιθοσκαλίσματά του, προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην Τουρκία, καθώς ο Ιμάμ Αχμέτ θεωρείται σήμερα, ο υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνος για την Άγκυρα, σε σχέση με το Πομακικό ζήτημα. Ποια συμφέροντα, λοιπόν, κρύβονται πίσω από τον KafroKonstantino;
 
Τους, έναν ή δύο γραφικούς άσφαιρους (έμμισθους) Πομάκους, τους οποίους στηρίζει (!) ο ανώνυμος εκ Ξάνθης (;), είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η Άγκυρα, απλά τους ΑΓΝΟΕΙ, ελλείψει ειδικού βάρους και επιρροής τους στην Πομακική κοινωνία. Αντίθετα, αυτοί οι άσφαιροι γραφικοί Πομάκοι (έχοντας πάντα πρώτο τραπέζι πίστα σε εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές), της είναι ΠΟΛΥ χρήσιμοι, διότι θέτουν εμπόδια, συσκοτίζουν και ασκούν παρελκυστικές τακτικές, στην ανάπτυξη του Πομακικού, όπως αυτό εκφράζεται με την μαχητικότητα του Ιμάμ Αχμέτ και του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων. Γι αυτό και η παρουσία του Ιμάμ Αχμέτ με το Γαλλικό συνεργείο της FRANCE 3, ενόχλησε τους γενίτσαρους στις Θέρμες και προκλήθηκαν τα επεισόδια της 28 Σεπτεμβρίου 2010.
 
Ο παντελώς άγνωστος σε εμάς (αν)εγκέφαλος Kafrokonstantinos, έχει κατά καιρούς, κατακλέψει δημοσιεύματα και φωτογραφίες της Ζαγάλισα, χωρίς να αναφέρει καν την πηγή προέλευσης. Φαίνεται ότι είναι και δειλός και ανέντιμος.
 
Με τα παραπλανητικά δημοσιεύματά του, προκαλεί σύγχυση στην Ελληνική κοινή γνώμη (και φυσικά μεγάλη χαρά στην Τουρκική), για τις πραγματικές διαστάσεις του Πομακικού αγώνα και για τα άτομα που τον απαρτίζουν. Με φασιστική εμπάθεια (το ψυχογράφημά του προδίδει την πολιτική του προέλευση) εναντίον του προσώπου του κ. Ιμάμ Αχμέτ, επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια (σε απόλυτο συγχρονισμό με συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους και υπηρεσίες της Ξάνθης…). Μεταξύ άλλων ότι ο Ιμάμ Αχμέτ «δήλωνε κάποτε Τούρκος …». Η απάντηση είναι, ναι, όπως όλοι οι Πομάκοι αδερφοί μας που περνούν μέσα από την γενοκτονική κρεατομηχανή του Τουρκικού εθνικισμού στη Θράκη (μειονοτική εκπαίδευση, θρησκευτική προπαγάνδα, πελατειακό σύστημα κλπ), έκανε στο παρελθόν παρόμοιες δηλώσεις και έδρασε ανάλογα…Όμως, αυτή ακριβώς η ηρωϊκή μεταστροφή του Ιμάμ Αχμέτ, αποτελεί ΦΑΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ για την από-Τουρκοποίηση των Πομάκων και την επανα-Πομακοποίησή τους…Μόνο εμπαθείς ανθέλληνες, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, μπορούν να δουν το παρελθόν αυτό στατικά και ως αρνητικό στοιχείο μιας προσωπικότητας, αντί να το αντιμετωπίζουν ως μια ελπιδοφόρα γενναιόφρονα μεταστροφή, που λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν στη ζωή τους…Θέλει αρετή και τόλμη!
 
Όσο για τη σχέση του Ιμάμ Αχμέτ με τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, αυτή ήταν βραχείας διάρκειας στα πλαίσια στρατηγικών συνεργασιών και εδώ και πολλούς μήνες έπαψε να υφίσταται ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Μάλλον, ο ΚafroKonstantinos φαντασίωνε να ήταν ο ίδιος έμμισθος του Π. Εμφιετζόγλου…Επαναλαμβάνουμε ότι, σήμερα, ούτε Ζαγάλισα έχουν την παραμικρή σχέση με τον κ. Πρ. Εμφιετζόγλου, τον οποίο όμως, τιμούμε για όσα έπραξε για τη Θράκη και τους Πομάκους.
 
Εάν ο ΚafroKonstantinos έχει την παραμικρή ένδειξη ή απόδειξη ότι σήμερα υφίσταται τέτοια σχέση ή οικονομική ενίσχυση, να τη δημοσιεύσει αμέσως και δεσμευόμαστε να την αναδημοσιεύσουμε αυτούσια χωρίς καμία αλλοίωση. Εάν δεν το κάνει (και δεν θα το κάνει διότι απλά δεν υφίσταται) ο ΚafroKonstantinos θα είναι ένας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ συκοφάντης, και εάν ζούσαμε στην αρχαία Ελλάδα θα τον στέλναμε στο…Η σύγχρονη Ελλάς και ειδικότερα η Θράκη, βρίθει «προσωπικοτήτων» αυτού του είδους. Δεν θα ξοδέψουμε περισσότερο χώρο στην εφημερίδα μας για αυτόν! Ήδη, τον διαφημίσαμε παραπάνω από όσο αξίζει σε έναν Kafro.
 
Τον καλούμε να επιδείξει ανδρισμό, να μην κρύβεται πίσω από γελοία ψευδώνυμα, να αποκαλυφθεί και να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα και όχι με συκοφαντίες. Στην αντίθετη περίπτωση, τον βεβαιώνουμε ότι στο Ανθρωπολογικό Μουσείο Θρακιώτικης Καφρίλας (Α.Μ.Θ.Κ.) ο εγκέφαλός του θα τοποθετηθεί πάνω σε βάθρο, σε περίοπτη θέση. Είναι σπάνιο είδος! Άφεριμ, ΚafroKonstantinos!
 
Κεμάλ Φαρζλή
 
*Ζητούμε συγγνώμη από την αξιαγάπητη φυλή των Κάφρων, διότι χρησιμοποιήσαμε το εθνώνυμό τους. Θα λέγαμε ότι μάλλον αυτοί θα πρέπει να νιώθουν θιγμένοι, διότι τους ταυτίσαμε με τον Konstantino
 
(τεύχος 47, Νοέμβριος 2010)

 

Κατηγορία: