ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ

Τι λέει ο πρόεδρος γιατρός Μ. Εμίνογλου;

 Είναι γνωσΝεαρός σχηματίζει με τα δάχτυλα το σήμα των Γκρίζων Λύκωντό ότι το διαδίκτυο χρησιμοποιείται για την προώθηση της τουρκικής προπαγάνδας στην ελληνική Θράκη. Όμως, παρόλα αυτά, ήταν μεγάλη έκπληξη όταν διαπιστώσαμε ότι στο γνωστό Facebook, η ιστοσελίδα της Πομακικής περιοχής μας, της Οργάνης (Ν. Ροδόπης), αποτελεί άντρο των γκρίζων λύκων της γιαγιάς πατρίδας Τουρκίας. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ένας νεαρός μαθητής ποζάρει καμαρωτός μπροστά στην εκκλησία που βρίσκεται στην Οργάνη, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα των γκρίζων λύκων, της οργάνωσης που ευθύνεται για χιλιάδες δολοφονίες πολιτών μέσα και έξω από τηνΤουρκία.

Αυτό είναι το μήνυμα που οι κατασκευαστές της ιστοσελίδας θέλουν να μεταδώσουν στους Πομάκους της Ροδόπης; Ότι είναι γκρίζοι λύκοι και μισούν τόσο πολύ την πατρίδα τους, την Ελλάδα; Μήπως αυτοί που κρύβονται πίσω από τη φωτογραφία του απερίσκεπτου νεαρού, είναι οι ίδιοι που εξαφάνισαν νύχτα την Ελληνική σημαία εδώ και δύο μήνες περίπου από την εκκλησία, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από τους τοπικούς άρχοντες; Ποιος είναι ο «κύριος» που ανάρτησε αυτή την φωτογραφία της ντροπής σε ιστοσελίδα της Οργάνης, για να του δώσουμε τα «συγχαρητήρια» που του αξίζουν;
 
Χάθηκαν οι απίστευτες φυσικές ομορφιές; Μόνο μίσος υπάρχει στην Οργάνη; Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη για την προσβολή που ορισμένοι εκτουρκισμένοι γενίτσαροι Πομάκοι, επιδεικνύουν απέναντι στην πατρίδαμας και τη θρησκεία των χριστιανών συμπολιτών μας, και σας διαβεβαιώνουμε πως ο απλός κόσμος δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους ενέργειες. Και είναι πραγματικοί γενίτσαροι αυτοί που σιχαίνονται την πομακική καταγωγή τους και υιοθετούν φασιστικές ιδεολογίες, παρασέρνοντας νεαρούς Πομάκους.
 
Άραγε ο πρόεδρος της κοινότητας Οργάνης, γιατρός του νοσοκομείου Κομοτηνής κος Εμίνογλου Μεχμέτ, και οι κοινοτικοί σύμβουλοι, τι έχουν να πουν γι’ αυτή την μεγάλη προσβολή; Γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των χριστιανών συμπολιτών μας; Στην Οργάνη όσοι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο γνωρίζουν καλά το θέμα. Η κοινότητα δεν το γνωρίζει; Είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει ότι και οι ίδιοι υποστηρίζουν την προπαγάνδα των φασιστών.
 
Αγανακτισμένος Πομάκος της Οργάνης
 
(τεύχος 38, Φεβρουάριος 2010)

 

Κατηγορία: