ΔΥΟ …ΠΟΜΑΚΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ …ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΧΥΡΩΝΑ! Επίθεση στον βουλευτή κ. ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ.

     Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο πομάκος εκπαιδευτικός Αχμέτ Εμίνογλου, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Είχε προηγηθεί στιχομυθία σε καφενείο με τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ. Ο τελευταίος ζήτησε το λόγο, για τον οποίο ένας δεξιός, όπως ο Αχμέτ Εμίνογλου, στηρίζει υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ…

     Ο Εμίνογλου εκνευρίστηκε και πήρε τη ρεβάνς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό (7/4/2019) και στόλισε για τα καλά τον Ιλχάν Αχμέτ, με εκφράσεις όπως «αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα…» κ.ά.

     Η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που έγινε από τον Αχμέτ Εμίνογλου και, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν διαψεύσθηκε επίσημα μέχρι σήμερα, αφορά στο γεγονός ότι όταν η Ντόρα Μπακογιάννη, είχε επισκεφθεί το Γυμνάσιο Οργάνης, συνοδευόμενη από τον Ιλχάν Αχμέτ, αυτός στην είσοδο του Γυμνασίου, της είπε περήφανος: «H γιαγιά μου κατάγεται από αυτό το χωριό. Και εγώ Πομάκος είμαι…»

     Μετά την αποκάλυψη Εμίνογλου, έπιασαν την άκρη του νήματος κι άλλοι, όπως ο γνωστός αιρετικός διανοούμενος Ιμπράμ Ονσούνογλου. Αστειευόμενοι, αφενός τον κατηγορούν ότι …υπονομεύει την 100 ετών πολιτική της εθνολογικής ομοιογένειας της μειονότητας και αφετέρου τον καλούν με σαρκαστικό τρόπο να …επιστρέψει στον τουρκισμό!

                        ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

     Δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τουρκόφωνου Τύπου, αναφέρουν ότι στην ιστοσελίδα των WIKILEAKS, δημοσιεύθηκε απόρρητο έγγραφο όπου ο Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ και αργότερα μεταπήδησε στην Δημοκρατική Συμμαχία, φέρεται να έχει δηλώσει σε Αμερικάνους διπλωμάτες ότι «Η Τουρκία μισθοδοτεί στη Θράκη γνωστούς ιμάμηδες και ηγέτες της μειονότητας με 4 έως 5 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο…Στη μειονότητα υπάρχουν και Πομάκοι και Ρωμά, αλλά η Τουρκία βάζει σε όλους την ετικέτα του Τούρκου». Φαντασθείτε λοιπόν πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατασθεί έμμισθα όργανα της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη. Και όλοι αυτοί πρέπει καθημερινά να κερδίζουν το ψωμί τους επάξια, αποδεικνύοντας πόσο καθαρόαιμοι Τούρκοι είναι! Δυστυχώς ανάμεσά τους και πληρωμένοι - γενίτσαροι Πομάκοι!