ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΚΗΚΙΔΙΟ Νεαρός ιμάμης κατά της ειρηνικής συμβίωσης

Τον τελευταίο καιρό η Ζαγάλισα έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από μουσουλμάνους συμπολίτες μας του οικισμού Κηκίδιο της Κομοτηνής, οι οποίοι αναφέρουν πως αντί ο νεαρός ιμάμης (υποχείριο του ψευτομουφτή Ιμπράμ Σερίφ) να ασχολείται στο τζαμί με τη θρησκεία, κάνει ανθελληνική πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, μας καταγγέλλουν πως γίνεται προπαγάνδα κατά των χριστιανών και της Ελλάδας. Ο ιμάμης, λένε, προτρέπει τους γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία, αλλά στα τουρκόφωνα μειονοτικά. Επίσης, ότι δεν είναι σωστό να τα στέλνουν σε φροντιστήρια αγγλικών, όπου διδάσκουν χριστιανοί δάσκαλοι και το μάθημα γίνεται στα ελληνικά, αλλά να τα στέλνουν σε φροντιστήρια με Τούρκους δασκάλους. Τέλος, να μην επενδύουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, αλλά προφανώς στη ...μητέρα – πατρίδα.

Εμείς, δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι προκλητικές δηλώσεις όντως έγιναν από το συγκεκριμένο ιμάμη και τις μεταφέρουμε με ερωτηματικό, αλλά αν έγιναν, ας επέμβει επιτέλους κάποιος αρμόδιος. Φτάνουν οι λεονταρισμοί και οι τζάμπα μαγκιές των χριστιανών πολιτικάντηδων για την περιοχή. Αν έχουν διάθεση να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματά της, να ξεκινήσουν από αυτούς που στρέφονται κατά της πατρίδας μας.

Ως Ζαγάλισα έχουμε επανειλημμένα γράψει ότι στα παράνομα θρησκευτικά φροντιστήρια «κουράν κουρσού» γίνεται ανθελληνική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας όπως και σε ομιλίες «θρησκευτικών» λειτουργών προς τους απλούς χωρικούς. Μάλιστα, είναι της μόδας και η προτροπή προς τους Πομάκους να μη γίνονται φίλοι με τους χριστιανούς γιατί οι τελευταίοι θα τους …προδώσουν!

Είναι γνωστό πως σχεδόν όλοι οι τουρκόφωνοι πολιτικοί και οι γενίτσαροι Πομάκοι στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια δημοτικά, ενώ οι ίδιοι είναι κολλητοί με διάφορους χριστιανούς αμφίβολης εθνικής συνείδησης.

Εμείς σε επόμενο φύλλο θα προβούμε σε μεγάλη αποκάλυψη κατά γνωστού «ταλιμπάν» που μιλάει εναντίον της Ελλάδας. Να δούμε τότε που θα κρυφτεί από τη ντροπή του.


Τεύχος 67, Ιούνιος - Ιούλιος 2013

Κατηγορία: