ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Παράδειγμα προς μίμηση

Σερήφ ΜουσταφάΠριν από τέσσερα χρόνια είχαν αρχίσει εργασίες με επικεφαλής την καθηγήτρια Ursula Neumann και τον συνάδελφό της καθηγητή Wolfram Weisse για την ίδρυση της Ακαδημίας Παγκόσμιων Θρησκειών στο Αμβούργο της Γερμανίας, στην οποία θα μπορούν στο εξής να σπουδάζουν ιμάμηδες για τα τζαμιά στη Γερμανία.
 
Όπως γράφει η Χουριέτ στο φύλλο της, στις 23.6.2010, οι εργασίες έχουν τελειώσει και αρχίζουν οι σπουδές από τις 24.6.2010.
 
Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε η Γερμανία να δώσει τέλος στους φονταμενταλιστές ιμάμηδες (ανεξαρτήτως προέλευσής τους) που μέχρι τώρα σπέρνανε μίσος, κακία και εχθρότητα κατά των ανθρώπων που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες. Τέλος στην εκμετάλλευση των πιστών που έχουν φόβο Θεού στην καρδιά τους από Ιμάμηδες που έρχονται με σκοπό να προωθήσουν τρομοκρατία, τους πιστούς σε λανθασμένες κινήσεις εναντίον του κράτους τους, όπως γίνεται και στην ελληνική Θράκη καθημερινά από ιμάμηδες, με την προπαγάνδα που κάνουν μέσα στα τζαμιά.
 
Το ισλάμ στην Γερμανία από δω και στο εξής θα μπορεί να λειτουργεί καλύτερα και να γίνει πιο «μοντέρνο». Την κίνηση αυτή των Γερμανών ευχόμαστε να την μιμηθεί και η Ελλάδα για να γλιτώσουμε και εμείς από ντεμέκ ιμάμηδες και ιμαμάκια που στάζουνε καθημερινά το δηλητήριό τους στις καρδιές των παιδιών μας και να έχουμε ιμάμηδες που το επάγγελμά τους θα είναι μόνο ένα: να είναι ιμάμηδες, θρησκευτικοί λειτουργοί και τίποτε άλλο. Να μην είναι ούτε … πρόεδροι συμβουλευτικών επιτροπών, συνεργάτες προξένων και τσιράκια Τούρκων πολιτικών.
Άρθρο τουΣερήφ Μουσταφά
 
(τεύχος 43, Ιούλιος 2010)
Κατηγορία: