ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΓΑΛΙΣΑ!

Λογότυπο ΖΑΓΑΛΙΣΑΜε απόφαση της Γεν. Γραμματείας Τύπου (λόγω Μεσοπρόθεσμου ν. 3986/2011), από 1 Αυγούστου 2011, σταμάτησε η επιδότηση των ταχυδρομικών τελών των εφημερίδων. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί βαρύτατο πλήγμα και για τη Ζαγάλισα τα οικονομικά της οποίας ήταν ισοσκελισμένα, αλλά με εύθραυστη ισορροπία.
Η μοναδικότητά μας έγκειται στο γεγονός ότι οι συνδρομητές της Ζαγάλισα «επιδοτούν» με τη συνδρομή τους την κυκλοφορία της εφημερίδας στους φτωχότερους Πομάκους, οι οποίοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ετήσιας συνδρομής. Έτσι, κάθε συνδρομή στη Ζαγάλισα σηκώνει το βάρος της δωρεάν διανομής της σε πολλαπλάσιους Πομάκους.
 
Μετά από πολλή σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να εκδίδουμε την εφημερίδα ανα δίμηνο, ώστε να περιοριστούν στο μισό τα υπέρμετρα πλέον ταχυδρομικά τέλη. Η λύση αυτή διασφαλίζει -σε ένα βαθμό μόνο- τη βασική μας προτεραιότητα, να φθάνει δηλαδή η Ζαγάλισα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Πομάκους. Ελπίζουμε ότι με κάποιες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε, να μπορέσει η εφημερίδα να ξεπεράσει τη δυσκολία και να επανέλθει στην τακτική μηνιαία κυκλοφορία της.
 
Η συμβολή των υφιστάμενων συνδρομητών στην προσπάθειά μας μπορεί να αποβεί καθοριστική με τρεις τρόπους:
α) Ανανεώνοντας εγκαίρως τη συνδρομή της εφημερίδας
β) Εγγράφοντας νέους συνδρομητές
και
γ) Ζητώντας μας να στέλνουμε την εφημερίδα ηλεκτρονικά (e-mail). Όσο περισσότεροι συνδρομητές μας, αποδεχθούν αυτόν τον τρόπο λήψης της Ζαγάλισα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ελάφρυνση από τα δυσβάστακτα πλέον ταχυδρομικά τέλη. Άλλωστε ο τρόπος αυτός αποστολής είναι και ταχύτερος και ασφαλέστερος.
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΑΣ.
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΖΑΓΑΛΙΣΑ,
ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:
α) ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ στο τηλ. 6988 44 84 32 (ή να στείλουν με sms το ονοματεπώνυμό τους και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση)
ή
β) ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑ στο kepoer@yahoo.gr
-----------------------
ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΜΑΣ
 
Ευχαριστούμε
Ιμάμ Αχμέτ
 
Κατηγορία: