Ισλαμικά μαθήματα στη γερμανική γλώσσα στα Γερμανικά δημόσια σχολεία! Μιλιά δεν έβγαλαν οι Τούρκοι!

Σαμπάχ Ευρώπης 3-7-2009Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ (03.07.2009) εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε το πρώτο ισλαμικό βιβλίο για την πρώτη και δεύτερη τάξη του γερμανικού δημόσιου δημοτικού σχολείου στην γερμανική γλώσσα! Η πρώτη εργασία είχε αρχίσει πριν τρία χρόνια σε συνεργασία του γερμανικού κράτους με ισλαμικούς φορείς (αραβικούς και τουρκικούς). Με το βιβλίο αυτό τα μουσουλμανάκια θα μαθαίνουν τα πρώτα και βασικά θέματα του Ισλάμ όπως: Το Κοράνι, την προσευχή, το Ραμαζάνι, το Σουνέτι και την ζωή του Προφήτη μας στα γερμανικά. 

Είναι ένα μεγάλο βήμα από την γερμανική πολιτική ηγεσία να εφαρμόσει τα ισλαμικά μαθήματα στα δημόσια σχολεία της. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν τα παιδιά των μουσουλμάνων ασχέτως εθνικότητας να μαθαίνουν την θρησκεία τους χωρίς να επηρεάζονται από τα αραχνιασμένα μυαλά κάποιων γερο χοτζάδων τουρκοφρόνων που ζουν ακόμα στις αρχαίες εποχές και μαθαίνουν στα παιδιά μας αυτά που εκείνοι νομίζουν ότι είναι σωστά. Έτσι δεν θα μένουν τα παιδιά στην επιρροή των φονταμενταλιστών γιατί μέχρι τώρα τα θρησκευτικά τα μαθαίνανε αναγκαστικά μέσα στα τζαμιά που ήταν μονοπώλιο των Τούρκων και των φονταμενταλιστών της Γερμανίας.

  
Ευχόμαστε και στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, η πολιτική ηγεσία να αναλάβει μία ανάλογη πρωτοβουλία πάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα για τα δημόσια ελληνικά σχολεία. Για να μπορούν έτσι τα μουσουλμανάκια όποιας εθνικότητας και αν είναι (Πομάκοι, Ρωμά κτλ) να μαθαίνουν την θρησκεία μας χωρίς να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε μειονοτικά σχολεία ή σε χοτζάδες που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα μυαλά των παιδιών μας για το συμφέρον κάποιου προξένου και των πρακτόρων του που κάνουν τα πάντα για να μας τουρκοποιήσουν.
 
Σερήφ Μουσταφά, Μελίβοια Ν .Ξάνθης
 
(τεύχος 31, Ιούλιος 2009)

 

 

 

Κατηγορία: